Renault Lakóautó Alváz - AHORN Magyarország

Renault francia autógyártó több mint 120 éves tapasztalattal rendelkezik. A Nissannal 1999-ben kötött stratégiai szövetség után a Renault a világ egyik legnagyobb autógyártója lett és továbbra is új technológiai és innovatív megoldásokat szállít a piacra.

Az autóiparban a Renault bemutatja a Master és Trafic főbb modelleket, amelyek 1980-ban indultak el a piacon. A Renault Master 2019-ben arculatváltáson esett át. A 2022-es modellsorozathoz a Renault Trafic is teljes arculatváltáson esett át, és számos újítást vezetett be. A Renault összesen 4 millió példányt adott el a két modellből több mint 50 országban.

Az Ahorn Camp és a Renault közötti együttműködés 2013 óta sikeres, 2014 óta pedig az Ahorn Camp aktívan fejleszti saját projektjeit a Renault-val. Itt találja a Renault Master használati útmutatóját.

Az új Renault Trafics 2022-es indítása frissítésekkel.

Adatok és mutatók - Renault Lakóautó

A Renault Lakóautó további előnyei

AdBlue

A legújabb kipufogógáz-követelmények az AdBlue-n keresztül: A tartályt a faceliftben 28 literre növelték.

Blind Spot Assist (Holttér-Asszisztens)

Különféle vezetéstámogató rendszerek állnak rendelkezésre, a Holttér-Asszisztens az oldalsó tükrökön keresztül figyelmeztet olyan járművekre, amelyeket nem lehet látni.

Sávtartó asszisztens

Sávtartó asszisztens: opcióként rendelhető, figyelmeztet, ha a vezető elhagyja a sávot és növeli a biztonságot.

Kiváló minőségű felszerelés

Media Nav Evolution opcionális multimédiás rendszer: A rendszer a jövőben az Android Auto és az Apple CarPlay segítségével integrálja az okostelefonokat.

A jármű lenyűgöző eleje

A jármű lenyűgöző eleje magas radiátor ráccsal, króm elemekkel és LED-es fényjelzővel

Multimédiás rendszer

Media Nav Evolution opcionális multimédiás rendszer: A rendszer a jövőben az Android Auto és az Apple CarPlay segítségével integrálja az okostelefonokat.

A legmodernebb dízelmotor

A legmodernebb, legerősebb és leggazdaságosabb dízelmotorok ikerturbós technológiával.